φωτοβολταϊκό πάρκο
Φωτοβολταϊκά Πάρκα
Εξειδικευμένες λύσεις ενέργειας
εξειδικευμένες λύσεις ενέργειας
Φωτοβολταϊκά Στέγης
Εξειδικευμένες λύσεις ενέργειας
About Us

Σχετικά Με Εμάς

Η εταιρεία Climasystem Energy ιδρύθηκε το 1986 με αρχικό αντικείμενο εργασιών την εμπορία κλιματιστικών μηχανημάτων. Από τις πρώτες εταιρείες στη Θεσσαλονίκη στα είδη κλιματισμού, απέκτησε την πείρα και την τεχνογνωσία που απαιτείται, ώστε να μπορεί υπεύθυνα να προτείνει την ενδεδειγμένη λύση κλιματισμού, θέρμανσης, εξαερισμού.

Στο χώρο των φωτοβολταϊκών και ανεμογεννητριών, η εταιρεία μας άρχισε τη δραστηριότητά της το 2008 ενώ παράλληλα ασχολείται και με την προμήθεια παγομηχανών.

Μάθετε περισσότερα

Φωτοβολταϊκά πάρκα
Sunpanel parks

Φωτοβολταϊκά Πάρκα

Η πλούσια ηλιοφάνεια της Ελλάδας ευνοεί την επένδυση σε φωτοβολταϊκά, καθώς αυτά αφήνουν σημαντική κερδοφορία για τους ιδιοκτήτες τους.

Με δεδομένο μάλιστα πως το κόστος των φωτοβολταϊκών πάνελ έχει μειωθεί δραματικά, μια επένδυση σε φωτοβολταϊκό πάρκο, καθίσταται ακόμη και σήμερα ιδιαίτερα επωφελής, ανάλογα με το σύστημα σύνδεσης που θα επιλεχθεί.

Μάθετε περισσότερα

Roof Sunpanels

Φωτοβολταϊκά Στέγης

Εκμετάλλευση φωτοβολταϊκού συστήματος σε στέγη ή ταράτσα:
Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία παρέχονται τρεις διαφορετικοί τρόποι εκμετάλλευσης και αξιοποίησης του εγκατεστημένου φωτοβολταϊκού συστήματος σε ταράτσα ή στέγη. Η μια επιλογή αναφέρεται στην αυτοπαραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας η οποία υποβάλλεται σε ενεργειακό συμψηφισμό με την καταναλισκόμενη, το λεγόμενο net-metering. Η δεύτερη επιλογή αφορά την πώληση της ενέργειας που παράγει το φωτοβολταϊκό σύστημα. Η τρίτη και τελευταία απασχολεί την πλήρη αυτονόμηση του ακινήτου (με τη χρήση μπαταρίας μεγάλης χωρητικότητας για αποθήκευση ενέργειας).

Φωτοβολταϊκά στέγης
Έργα που πραγματοποιήσαμε σε στέγες
1.421
Φωτοβολταϊκά έργα που ολοκληρώσαμε
806
Uptime
98%
Φωτοβολταϊκά net metering
Net-metering Ενεργειακός συμψηφισμός

Κλιματισμός & Θέρμανση

Mitsubishi, Toshiba, Carrier, Motan-Kober, Daikin, Vaillant, Buderus, Immergas.
heating boiler air condition

Η εταιρεία μας χάρη στην εμπειρία που διαθέτει στη θέρμανση και στον κλιματισμό, μπορεί να σας παρέχει αξιόπιστες, οικονομικές και εξειδικευμένες λύσεις για άνετο κλίμα στον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο. Με μεγάλη ποικιλία σε μοντέλα, αναλαμβάνουμε την πώληση, εγκατάσταση, συντήρηση κι επισκευή κλιματιστικών και λεβήτων αερίου. Ενημερωθείτε και βρείτε την πιο οικονομική και ουσιαστική λύση για τις ανάγκες του χώρου σας.

Eπίσημη αντιπροσωπεία

Η συνεργασία μας με την εταιρεία KÖBER MOTAN διασφαλίζει την άριστη ποιότητα και λειτουργία των λεβήτων αερίου που διαθέτουμε και σας παρέχουμε, ενώ παράλληλα οι ανταγωνιστικές τιμές των εν λόγω μηχανημάτων τα καθιστούν ιδιαίτερα προσιτά για κάθε νοικοκυριό.

Service

Συντήρηση Μηχανημάτων

συντήρηση μηχανημάτων

Για την ορθή λειτουργία των μηχανημάτων κρίνεται αναγκαία η συντήρησή τους.
Η φθορά που έπεται από τη χρήση, το πέρας του χρόνου καθώς και η διάβρωση από φυσικά φαινόμενα όπως υγρασία-σκόνη, αποτελούν τους παράγοντες που καθιστούν απαραίτητο τον έλεγχο καλής λειτουργίας ενός μηχανήματος.
Η έγκαιρη πρόληψη βλαβών και η φροντίδα του μηχανήματος σύμφωνα με τις οδηγίες του εγκαταστάτη ή του κατασκευαστή, θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο.

Μάθετε περισσότερα

Αξιοπιστία στις υπηρεσίες μας

Πιστοποίηση ISO 9001:2015

H Climasystem έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001:2015 από τον φορέα ΘΕΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΕ.

Τι είναι η πιστοποίηση ISO;

Το πρότυπο ISO 9000 είναι το πιο γνωστό πρότυπο διαχείρισης ποιότητας στον κόσμο για εταιρείες και οργανισμούς οποιουδήποτε μεγέθους.

Κατεβάστε την πιστοποίηση

Customers.

Μερικοί από τους πελάτες μας.

Eπίσημοι αντιπρόσωποι της

Πρόγραμμα επιδότησης για Φωτοβολταϊκό σύστημα στη στέγη net-metering με ή χωρίς σύστημα αποθήκευσης.

Καλέστε μας για ολοκληρωμένη ενημέρωση. Ας συνεργαστούμε για ένα πράσινο μέλλον.

Επικοινωνήστε μαζί μας